Jézus Krisztusban A táboron kívül

Búcsúdal – Farewell Song

B

„Nem akarom továbbá, atyámfiai, hogy tudatlanságban legyetek azok felől, akik elaludtak, hogy ne bánkódjatok, mint a többiek, akiknek nincs reménységük. 14 Mert ha hisszük, hogy Jézus meghalt és feltámadt, azonképpen az Isten is előhozza azokat, akik Jézusban elaludtak, ő vele együtt.
15 Mert ezt mondjuk nektek az Úr szavával, hogy mi, akik élünk, akik megmaradunk az Úr eljöveteléig, éppen nem előzzük meg azokat, akik elaludtak. 16 Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak először akik meghaltak a Krisztusban; 17 Azután mi, akik élünk, akik megmaradunk, elragadtatunk azokkal együtt a felhőkön az Úr elé a levegőbe; és ekképpen mindenkor az Úrral leszünk. 18 Annak okáért vigasztaljátok egymást e beszédekkel.”
(1Thessz 4,13-18)

A Búcsúdal ingyenesen letölthető MP3 formátumban a hangerő szabályozó melletti menü segítségével.


Édesanyám emlékére – 1944.09.04. – 2022.01.24.

Jézus Krisztusban A táboron kívül

Legutóbbi bejegyzések

Arhívum

Üzenet a Szerzőnek

Üzeneted átvételének feltétele

Kedves Olvasó, kérlek, üzeneted küldéséhez valós e-mail címet adj meg, és saját Vezeték és Kereszt nevedet beírva töltsd ki a „Név” mezőt! Névtelenül küldött üzenetekre nem válaszolok, azokat olvasás nélkül törlöm.
Az üzenet beküldése során megadott adatokat a JK oldal harmadik félnek semmilyen célból nem szolgáltatja ki.  Ökrös Ferenc

GTranslate